Volg ons op Twitter

Nieuws

20-06-2008 | Persbericht 20 juni: Toppers melden zich voor derde editie Zeeland Outdoor

De derde editie van Zeeland Outdoor zal worden gehouden van 3 tot en met 13 juli 2008 wederom op de vijf sterren accommodatie van De Kroo Ruitersport in Nieuw- en sint Joosland waar de beschikking is over de beroemde Agterberg-bodems en de gehele vernieuwde accommodatie!

Het eerste weekend van Zeeland Outdoor zijn de springruiters te gast op de luxe accommodatie en zijn er wedstrijden vanaf de klasse B tot en met de nationale toprubrieken tot een hoogte van 1.40m. Ook deze editie van Zeeland Outdoor zal weer een sterk deelnemersveld krijgen!

Voor de springruiters staat een schitterende splinternieuwe KYMCO-scooter als hoofdprijs te wachten.

Het tweede weekend van Zeeland Outdoor is ook in deze derde editie weer helemaal gereserveerd voor de dressuurruiters. De organisatie is enorm trots dit jaar voor het eerst ook de Grand Prix dressuurruiters welkom te kunnen heten, de absolute topdressuur terug in Zeeland!

Naast Grand Prix komen er ook een leuk aantal dressuurruiters aan de start in de lichte tour en de intermédiaire II. Voor de Grand Prix komt uiteraard ook de Zeeuwse topamazone Thamar Zweistra aan de start. Verder hebben zich een aantal getalenteerde junioren en Young Riders zich aangemeld voor de nationale dressuur.

Een absoluut hoogtepunt van het programma zal het show- en entertainment programma Paard Totaal zijn op dinsdagavond 8 juli. Voor de derde keer zal ook de Masters Jumping worden gehouden waar een aantal supersterren onder de springruiters aan de start zullen komen om de felbegeerde “Masters” titel. Een bijzonder afwisselend en verrassend programma zal verder voor voldoende vermaak zorgen op de dinsdagavond… Be there!!


« Terug naar overzicht