Volg ons op Twitter

Nieuws

09-04-2008 | Nieuwe hoofdsponsor.... Autoteam!

De organisatie van Zeeland Outdoor kan u met trots een van haar nieuwe hoofdsponsoren presenteren....


Autoteam

 

AutoTeam is een bedrijf met haar wortels in Zuidwest Nederland. Begonnen in 1992 met de overname van AutoHendriks is AutoTeam inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere spelers in de automotive-branche in Zuidwest Nederland. De organisatie van AutoTeam is zoveel mogelijk gecentraliseerd in de hoofdvestiging te Goes. Deze centralisatie bespaart kosten, biedt voordelen van schaalvergroting en houdt alles gestructureerd en overzichtelijk.

Automotions
AutoTeam behoort tot de Automotions-groep. Automotions is een holding die 12 toonaangevende merken in Zuidwest Nederland officieel vertegenwoordigd. Wij en onze klanten profiteren van de expertise, kennis en ervaringen in onze zusterbedrijven. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verkoop, huur, leasing, reparatie en onderhoud van personenwagens, bedrijfswagens en vrachtwagens. Hierdoor zijn wij een mobiliteitspartner die met alle mobiele vraagstukken zowel particulieren als zakelijke klanten uit de voeten kan.

AutoTeam
AutoTeam groeit gestaag verder. Niet omdat wij “groot” willen zijn. Integendeel, wij willen juist overal dicht naast onze klanten staan. Wij hebben passie voor alles wat met automobiliteit te maken heeft. AutoTeam maakt onderdeel uit van de Automotions Groep. Dankzij het pallet aan organisaties met allen hun specifieke kennis en ervaringen kunnen wij onze klanten een totaaloplossing bieden op het gebied van mobiliteit.

Voel je vrij
Al onze medewerkers doen elke dag hun uiterste best u volop rijplezier en maximale vrijheid te bieden. Wij leggen de lat zeer hoog; wij willen u onbeperkte vrijheid verlenen door onze service, onze kennis en al onze producten. U vindt onze bedrijven verspreid over heel Zuidwest Nederland: wij zijn daardoor overal dichtbij.  U kunt op ieder moment terecht bij al onze autobedrijven voor vragen, advies, hulp of om op de hoogte te blijven van het laatste auto nieuws.

www.autoteam.nl

« Terug naar overzicht