Volg ons op Twitter

Nieuws

29-12-2007 | Persbericht Jumping Indoor Nieuwland (2)

Jumping Indoor Nieuwland enthousiast ontvangen!

Het initiatief om met Jumping Indoor Nieuwland het gat op te vangen wat ontstond na het wegvallen van Indoor Zeeland blijkt een schot in de roos. De medewerkers, officials en sponsoren reageren enorm enthousiast en vooral ook de ruiters melden zich in grote aantallen aan. Rubrieken beginnen al overvol te raken!

Hoogtepunten van het “Jumping” programma zijn natuurlijk de Jackpot-finales voor de basissport op vrijdagavond 11 januari, de nationale springsport op zaterdag 12 januari met natuurlijk de Grote Prijs nationaal 1.40m in het avondprogramma waarvoor zich al een interessante groep sterke ruiters heeft aangemeld en op zondag de ponydag die echt storm loopt vanwege de nationale springcompetitie om de Hartog Lucerne Trophy. Niemand minder dan internationaal springruiter Vincent Voorn zal de stijlbeoordeling komen verzorgen voor deze ponyrubriek.

In het voorprogramma van Jumping Indoor Nieuwland vinden we op zaterdag 5 januari de Districts-menkampioenschappen regio West en gezien het ongekende succes van de indoor-menmarathon van afgelopen weekend kan het niet anders als een top mendag worden!


« Terug naar overzicht