Volg ons op Twitter

Nieuws

18-02-2006 | Ook Boskalis partner van Zeeland Outdoor

De organisatie van Zeeland Outdoor kan met trots melden dat ook Boskalis als sponsor is verbonden aan het evenement in 2006. Saillant detail is dat Boskalis op dit moment vlakbij het terrein waar ons evenement zal worden gehouden druk bezig is met de aanleg van de nieuwe Sloelijn, een 3 kilometer lang nieuw spoor tussen de haven van Vlissingen-Oost en de bestaande Zeeuwse spoorlijn van Roosendaal naar Vlissingen, gaat de verouderde Sloelijn vervangen. De huidige Sloelijn, die een paar kilometer naar het oosten de Vlissingse haven aantakt op de Zeeuwse lijn, is verouderd en zal worden afgebroken zodra de nieuwe lijn klaar is. De oude lijn heeft alleen gevaarlijke gelijkvloerse kruisingen, waarvan sommige ook nog eens onbewaakt zijn. Er kunnen op het oude goederenspoor alleen dieseltreinen rijden en de lijn voldoet ze niet meer aan geldende milieunormen.


Boskalis bv - Natte en droge infrastructuur

De wereld is in beweging. De mobiliteit neemt toe. Technisch lijkt alles mogelijk. Maar ruimte is schaars. En de belangen zijn groot. Druk om snel beslissingen te nemen. Problemen te overwinnen. Oplossingen te creŽren. Tegelijkertijd is maatschappelijk draagvlak een voorwaarde. Dat vereist voorbereiding, gedegen onderzoek, kennis uit ruime ervaring en een groot besef van verantwoordelijkheid. Tot en met de uitvoering.

Boskalis heeft de techniek, de creativiteit, de kennis, de ervaring ťn het verantwoordelijkheidsbesef om de wereld te helpen nieuwe bewegingsruimte te creŽren. Op het gebied van zowel natte als droge infrastructuur. Op het land, aan de kust en in waterwegen.

« Terug naar overzicht