Volg ons op Twitter

Nieuws

11-07-2007 | Carolein van de Plasse "Master" van Zeeland Outdoor

Dirk Willem Rosie schreef in het vandaag verschenen blad "Het sportpaard" lovend over de hengst Nassau van Jeroen Dubbeldam dat deze in Aken sprong alsof hij in Nieuw en st joosland was... zo makkelijk ging het.... Vanavond kunnen we gerust schrijven dat Carolein van de Plasse met So Lovely hindernissen sprong op het niveau van Aken maar dan gewoon op Nieuw en sint Jooslandse Agterberg-bodem, en... het ging ook nog eens heel gemakkelijk....!

Nadat Carolein afgelopen zaterdag al de Grote Prijs klasse ZZ op haar naam schreef werd ze nu dus de opvolgster van Dennis Evertse die vorig jaar de master was, we schrijven haar naam bij in de kronieken van Zeeland Outdoor. Wat werd er weer geweldig gesprongen via deze weg nogmaals alle dank naar de ruiters die hebben deelgenomen en natuurlijk ook voor het in enorme grote getalen opgekomen publiek. Ruim 1500 mensen stonden rond de Arena Hippiqe de verrichtingen te volgens van de springtoppers, de Hexagon-show, de Friezencarrousel, de geweldige 3 Musketiers-show van rijvereniging Walcheren, de western demo van Paul Minaar en natuurlijk ook de verrichtingen van Laurens van Lieren.

Uiteraard gingen ook de handen op elkaar toen Martin de Kok en Ronald van Hese de strijd op de mountain biken tegen elkaar aangingen en was er volop bewondering voor alle gehuldigden tijdens de prestatieparade...!

Paard Totaal was opnieuw een fantastische show- en entertainment avond die geen paardenliefhebber mag missen!« Terug naar overzicht