Volg ons op Twitter

Nieuws

24-01-2006 | Ook FNRS wedstrijden!

De FNRS dressuurwedstrijden zijn enorm populair aan het worden en dat is dan ook een van de voornaamste redenen dat de organisatie van Zeeland Outdoor een complete dag heeft gereserveerd voor deze ruiters en amazones.

Woensdag 14 juni 2006 staat helemaal in het teken van de FNRS. Informatie over FNRS wedstrijden kun je vinden op de site van De Kroo Ruitersport (www.dekroo.nl) of op de website van de FNRS (www.fnrs.nl).

Deelname aan deze wedstrijden tijdens Zeeland Outdoor is alleen open voor ruiters en amazones die in het bezit zijn van een geldig FNRS Ruiterpaspoort, vanzelfsprekend kunnen alle ruiters en amazones welke rijden bij de Kroo deelnemen, het is echter ook mogelijk dat andere FNRS manegebedrijven inschrijven voor Zeeland Outdoor. U kunt zich ter zijner tijd inschrijven op de inschrijflijsten welke komen te hangen op het prikbord in de kantine van De Kroo Ruitersport. FNRS bedrijven welke ook ruiters willen inschrijven kunnen dit per fax of e-mail doen. U kunt de betreffende e-mail adressen en faxnummers vinden op onze contact-pagina.


« Terug naar overzicht