Volg ons op Twitter

Nieuws

15-07-2012 | Dressuurfinales Basis

Volle rubrieken met sterke deelnemers zorgden ervoor dat er supersterke finalisten aan de start kwamen in de strijd op het Zeeland Outdoor dressuurkampioenschap. Prijzen van de dressuurfinales werden gesponsord door Groenleer Metaalrecycling, Rabobank, Bliek Meesterbakkers, Otto Schumacher, Döbert, Het Goese lederwarenhuis en De Kroo Ruitersport.

De B finale werd met een prachtige score van dik 70% gewonnen door Rowena Holslag met Cappon Supreme, Christina Labudzik werd hier met de knappe Desperado tweede. In de L1 finale was Anneke Delzenne met Chanel met 68,50% de sterkste, Kees op 't Hoog werd hier tweede. In het L2 ging de eindzege naar Jessica Nijpjes die aan de start kwam met haar eigen Devil Diamant N. Sylvia van Zon was hier de tweede met Bolero.

In het M1 kwam Valesca Lefeber met Classic Black en Zeeland Oudoor organisator Vincent Bol met De Kroo's Vip aan de start beide combinaties stonden bij een van de juryleden bovenaan, Valesca scoorde in totaal net een paar puntjes meer en won de felbegeerde Zeeland Outdoor titel in deze proef!

In het M2 kwam Annette Kleijwegt in actie met Eline van Belzen, Eline van Belzen werd met Bonita winnares van de eerste prijs en Annette Kleijwegt kreeg een overheerlijke taart van Bliek Meesterbakkers. Met tien fantastische combinaties in de ereronde was het een prachtige afsluiting van de basissport tijdens Zeeland Outdoor.


« Terug naar overzicht