Volg ons op Twitter

Nieuws

08-07-2012 | Grote Prijs Rabobank voor Dennis Schalekamps
De Grote Prijs Rabobank Nationaal 1.40m van Zeeland Outdoor ging zaterdagavond 7 juli na een spannende barrage naar Dennis Schalekamps. Het leek er lang op dat Julian Kraay de winst zou pakken maar bij de laatste barragekandidaten waren het Niels Knape (2e) en dus Dennis Schalekamps die de strakke tijd van Julian Kraay dus nog wisten te verbeteren.

 

Siebe Kramer, terug van weggeweest, stuurde Van Meta (Quickstar) naar de overwinning in het nationaal 1.35m hij was maar liefst 3 seconden sneller dan de nummer twee Jelmer Hoekstra. Enorm hoog was de kwaliteit in het nationaal 1.30m klassiek parcours, de Belgische internationale parcoursbouwer Marc Vygh had een serieuze opgave weggezet maar desondanks wisten toch nog 8 combinaties de weg  naar de barrage te vinden. De winst in de Auto Hofman-prijs ging naar Julian Kraay met de goedgekeurde Brainpower, hij bleef Leon Kuypers met Eurocommerce New York en Kevin Olsmeijer met Gideon een goeie twee seconden voor.

 

In de parcoursen over twee fasen was Abdel Said met Fairplah heer en meester, de talentvolle ruiter won zowel het nationaal 1.35 als het nationaal 1.30m. In het nationaal 1.40m ging de overwinning in het twee fasen naar Kevin Olsmeijer met Vancouver.


« Terug naar overzicht