Volg ons op Twitter

Nieuws

10-07-2011 | Zeer hoog niveau op slotdag!
 

Zondag 10 juli was de slotdag van Zeeland Outdoor 2011, onder fantastische weersomstandigheden werden er geweldige prestaties afgeleverd in alle rubrieken. Mede door deze prestaties en de geweldige publieke belangstelling is de zesde editie van Zeeland Outdoor zeker weer geslaagd!

 

De slotdag begon met de KNHS / Subli Jonge dressuurpaarden rubriek voor 4-jarigen, die net als in Oudenbosch werd gewonnen door de talentvolle Rolling Stone (Ravel) die werd gereden door Jeroen Okkema. De combinatie scoorde maar liefst 83%!!!

Bij de 5-jarigen ging de overwinning naar Hexagon's Bon Ami, een nazaat van het Grand Prix paard Louisville deze werd gereden door Dinja van Liere. Bij de 6-jarigen won Marije de Lange die in Apache absoluut een heel fijn sportpaard heeft.

 

In de Prix st Georges ging de overwinning naar Dominique Filion met Total Touch (71,18%). Tweede werd Patrick van der Meer met Karolus van Wittenstein die helaas wat last had van een behoorlijk puntenverschil. 69,93% bleef echter een mooie score.

 

De Intermédiaire I werd met overmacht gewonnen door Lynne Maas met Uranium W (70,72%). Anouk Vlaar werd tweede met Opale met 68,82%.

 

Ook de Intermédiaire  Kur op Muziek stond op het programma in deze rubriek ging de hoofdprijs naar Patrick van der Meer en Karolus van Wittenstein (76,56%) Lynne Maas werd tweede met 75,88%.

 

Patrick van der Meer had een bijzonder succesvol weekend in het Zeeuwse want hij wist naast de eerdere successen op zondag ook op zaterdag de Grand Prix te winnen. In de Grand Prix Special kwam hij zondag met Uzzo aan de start en de score van 70,05% was ruim voldoende voor de overwinning.


« Terug naar overzicht