Volg ons op Twitter

Nieuws

09-07-2011 | Patrick van der Meer wint Groenleer-recycling-prijs in Grand Prix
De Grand Prix dressuur het hoofdnummer van het dressuur gedeelte van Zeeland Outdoor 2011 werd zaterdag 9 juli gewonnen door Patrick van der Meer met de Lancet nazaat Uzzo met een score van 68,90%. Directe concurrente Manon  van Hylckama Vlieg werd met een minimale achterstand (68,79%) met Poko Loko (Kennedy) tweede. Els van Langhorst stuurde  Silhouet (Ferro) naar een mooie score van 66,77% en mocht zich als derde opstellen in de prijsuitreiking.

 

In het ZZ-zwaar dat ook op zaterdag werd verreden was het President's Wonderboy die zijn naam eer aan deed en in beide proeven met Laurens van Lieren wist te winnen. De combinatie maakte veel indruk en won terecht. In de eerste proef wist Laurens met zijn paard President'sVictory (Obelisk) ook nog de tweede prijs te winnen met 67.57%. In de tweede proef was die tweede prijs voor Patrick van der Meer met Zippo. (65.29%).

 

Dominiqie Filion maakte de verwachting geheel waar met de talentvolle Wenicienta, ze won met 69,14%  proef 32. Dinja van Liere die nieuwe amazone van Stal Hexagon werd in deze proef met Hexagon's Variety tweede. In de als tweede proef verreden nr 31 werd Jeanine Nieuwenhuis met TDN's Valencia winnares vlakvoor Dominique Filion met Wenicienta.

 

Vandaag (zondag) staan de overige subtop onderdelen op het programma met o.a de Grand Prix Special en de Kur Lichte Tour.


« Terug naar overzicht