Volg ons op Twitter

Nieuws

03-07-2011 | Teun Vestjens wint Finale Hartog Lucerne Trophy
Dat Zeeland bekend staat als de zonnigste provincie van Nederland bleek maar weer eens tijdens de vierdagen topspringsport van Zeeland Outdoor editie 2011. Als sluitstuk werd op zondagmiddag de finale verreden van de KNHS / Hartog Lucerne Trophy. Vincent Voorn die op zaterdag nog de Grote Prijs won tijdens Zeeland Outdoor kwam op zondag terug voor een vakkundige rijstijlbeoordeling van de 1e manche.

 

De uit België afkomstige internationale parcoursbouwer Marc Vygh zorgde voor de parcoursbouw tijdens de finale en had een mooi en toch selectief parcours neergezet waar absoluut de beste combinaties uit naar voren kwamen.

 

Teun Vestjens kreeg in de eerste manche al een 9 voor rijstijl van Vincent Voorn en daarmee legde hij een geweldige basis voor een mooie overwinning geheel passend bij de ideologie van de KNHS Hartog Lucerne Trophy waarin de rijstijl een belangrijke pijler is. Met een ruime voorsprong op de nummer twee wist Teun dus naast de dagoverwinning in de finale ook de totale competitie terecht winnend af te sluiten.


« Terug naar overzicht