Volg ons op Twitter

Nieuws

10-07-2010 | Marlies van Baalen wint Grand Prix

De populariteit van Zeeland Outdoor als nationaal categorie 1 dressuurwedstrijd blijft doorgroeien, getuige de sterke deelname over de twee nationale dressuurdagen en het stijgende niveau.

Dit jaar werd voor het eerst naast de Grand Prix ook de Grand Prix Special uitgeschreven en daardoor verhuisde de Grand Prix naar zaterdagmiddag. Ook tijdens deze editie maakte Zeeland als zonnigste provincie van Nederland zijn naam weer waar en was het goed toeven op de terrassen naast de dressuurpistes.

Marlies van Baalen kwam aan de start met BMC Phoebe en wist de Grand Prix winnend af te sluiten, ze bleef daarmee Sander Marijnissen die met Moedwil aan de start kwam slechts 2/10e procent voor. Derde werd Thamar Zweistra met Hexagon's Othello.

Op zaterdag werden verder de rubrieken van het ZZ-licht en ZZ-waar verreden, Wilma Salm won met de Gribaldi-merrie Victoria proef 49 en in proef 50 was het Dominique Filion die met een topscore van 67,14% de overwinning opeiste.

In het ZZ-licht moest Dominique in proef 45 genoegen nemen met de tweede stek, hier won Sanne van Grotel met VPS Melvin V. In proef 46 draaiden de amazones het om en won Dominique Filion en werd Sanne van Grotel tweede.


« Terug naar overzicht