Volg ons op Twitter

Nieuws

28-04-2006 | Dressuurrubrieken overvol!

Door het enorm aantal inschrijvingen voor de dressuurrubrieken zijn de dressuurdagen ineens overvol, als u nog moet inschrijven plaatsen we u tijdelijk op een "wachtlijst". Met circa 14 dagen gaan we de programma's samenstellen en kunnen we u eventueel toch nog gewoon indelen. We gaan ons best doen om extra plaatsen te creŽren.

Indien u graag nog wilt starten in de dressuur tijdens Zeeland Outdoor kunt u het beste uw startcoupons opsturen naar het wedstrijdsecretariaat (Boomdijk 1, 4339 PN Nieuw- en sint Joosland) vergeet niet de juiste data in te vullen.


We willen u er op wijzen dat met name door de enorme aantallen in de hogere klassen er naar alle waarschijnlijkheid een gedeelte van het Z op vrijdag zal worden verreden, we hebben dit enige maanden geleden al in het programma vermeld op de website en het blijkt dat we dat inderdaad zullen moeten doen.


Alle combinaties in alle klassen zullen namelijk rijden op de Agterberg-bodems van onze hoofdpiste "Arena Hipique". Er zullen geen rubrieken worden uitgeschreven op gras. Naast de gratis entree, de verloting van de Humbaur paardentrailer en de startmogelijkheden van B tot en met nationaal zijn ook de speciale Agterberg-bodems een van de belangrijke onderscheidende kenmerken van Zeeland Outdoor!


« Terug naar overzicht