Volg ons op Twitter

Nieuws

11-07-2009 | Paard Totaal, perfect avondje uit!

Het Paard Totaal programma van dit jaar werd geopend door de Talentfinale in de klasse Z pony's en de spannende Kür op Muziek finale van de klasse Z1 paarden. Verder kwamen Maxime Osse en Merel van der Nat in de piste met een geweldige Pass de Deux. Vier combinaties tegelijk in de Kür op Muziek bracht het Walchers Kwartet!

Ook de westerdemonstratie van Ride by the Sea was een enorm leuke afwisseling in het programma dat eigenlijk non stop doorging en gepresenteerd werd door Bert van Leerdam en Paul van der Nat.

De Jump and Drive rubriek met springruiters en menners was het absolute hoogtepunt van de avond, het publiek werd enthousiast en spoorde de ruiters en menners aan om nog sneller te gaan!

Als afsluiting kwam Stal Hexagon nog met een waanzinnige verrassing door met drie topcombinaties op Grand Prix niveau een geweldige show neer te zetten. Leunis van Lieren met Hexagon's Roumanda, Thamar Zweistra met Hexagon's Truppa en Laurens van Lieren met Hexagon's Ollright zorgden voor een fantastisch slot aan een geweldige show & entertainmentavond.


« Terug naar overzicht