Volg ons op Twitter

Nieuws

01-07-2009 | De kop is er af!

De kop is er af zoals ze dat ook wel noemen, de eerste dag van Zeeland Outdoor 2009 zit er op. De eerste rubriekswinnaar van deze editie werd Chris de Heer die met de Hors la Loi II nazaat Vick de allersnelste was in de barrage van het M springen klassiek.

De strijd in de klasse Z springen was bijzonder spannend en de zege ging uiteindelijk verdiend naar Arnold Boerekamps met Kadans Shogun (Concorde), hij reed op het allerlaatste moment Wil Schellekens met Candlelight Z van de eerste plaats af.

Ook in het ZZ-springen moest Wil Schellekens genoegen nemen met de tweede plaats hier moest hij Siebe Kramer met Van Meta voor laten gaan.

In de klasse L werd in twee series gereden en zodoende dus ook twee winaars gehuldigd, de overwinningen gingen naar Sandra Strom met Deceday en Aniek Diks met Zucchero.

In de klasse B springen was het Wilma Stouten die dubbel nul reed en met de hge score van 50 stijlpunten de eerste prijs won. Mariëlle Manders werd tweede, Kevin de Wilde met VDD's Wooseminka werd derde.

Voor de complete uitslagen zie onze uitslagen pagina.


« Terug naar overzicht