Volg ons op Twitter

Nieuws

15-05-2009 | Aanleg nieuw terras!

Ook editie 2009 van Zeeland Outdoor staat weer in het teken van kwaliteitsverbeteringen, zo kunnen we met de komende wedstrijden gebruik maken van nieuwe terrassen welke speciaal worden aangelegd voor Zeeland Outdoor.

Leuk detail is dat deze worden aangelegd in samenwerking met een van de hoofdsponsoren van Jumping Indoor Nieuwland, Van Hese Infra. U weet het vast nog wel ze waren toen de sponsor van de Grote Prijs welke werd gewonnen door Leon Thijssen.

 

Het nieuwe luxe Arena-terras zal verhoogd zijn zodat u ook weer een perfect uitzicht heeft over de wedstrijdpiste en voorzien zijn van luxe zitjes en mooie aankleding. Verder werken we hard aan de nieuwe inrichting van de VIP-bar waar we deze zomer onze VIP-sponsoren gaan ontvangen. Een luxe bar met "Sky-box"-vieuw over de Arena waar we onze sponsoren zeker zullen verwennen.

 

Begin van het wedstrijdseizoen is er ook weer speciaal onderhoud gedaan aan onze bodems door niemand minder dan de bodem-experts  van de Firma Agterberg zodat we u ook dit seizoen weer een uitzonderlijk goede bodemkwaliteit kunnen garanderen!

 

De organisatie van Zeeland Outdoor heet u dan ook van harte welkom op een kwalitatief nog beter Zeeland Outdoor 2009!


« Terug naar overzicht