Volg ons op Twitter

Nieuws

14-07-2008 | Thamar Zweistra wint Grand Prix

Stralende zon, de gehele dag... Zeeland Outdoor had geen mooiere laatste dag kunnen hebben. Niet alleen qua weer was het een van de grootste hoogtepunten van ons evenement, de publieke belangstelling was zeer goed, het aantal deelnemers was geweldig en de sport was top!

De missie van Zeeland Outdoor was om de Grand Prix terug te krijgen naar Zeeland en dat is gelukt met ook nog eens een mooi deelnemersveld in de Grand Prix, maar ook in de Intermédiaire II en in de lichte tour (Prix st Georges) kwam er een sterk deelnemersveld aan de start. De deelname in de ZZ-licht was zelfs het maximale aantal starts van 30 voor de jury.

Thamar Zweistra won met haar nieuwe aanwinst Hexagon's Orthello met een mooie score de Grand Prix. Theo Hanzon won met zijn geweldige Farm Frites Spargo de Intermédiaire II en Marjolein Burgers was met Rubens de beste in de Prix st Georges. De klasse ZZ-Zwaar werd in beide proeven gewonnen door Thamar Zweistra met Hexagon's Update. In de ZZ-licht was Dominique Filion de allerbeste en ze won met de Rubinstein-nakomeling Primeval Red-divette in beide rubrieken. Opvallend goed was ook het resultaat van thuisrijden en debutant Vincent Bol, hij reed Jumper K naar de vijfde plaats met een score van 62,35%


foto: Thamar Zweistra , archief Zeeland Outdoor 2006


« Terug naar overzicht