Volg ons op Twitter

Over het evenement

Stichting Hippische Sport Zeeland

Stichting Hippische Sport Zeeland organiseert in 2018 alweer de dertiende editie van "Zeeland Outdoor". De "Jumping" zal worden gehouden op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 mei 2018. De "Dressage" editie zal worden gehouden van 11 t/m 15 juli 2018.

 

Met "Zeeland Outdoor" kiest de Stichting Hippische Sport Zeeland voor een kwalitatief hoogstaand evenement met aandacht voor nationale dressuur- en springrubrieken. Het accent bij de dressuur ligt de komende jaren op een meerdaags programma voor alle klassen. Deelname aan Zeeland Outdoor geeft u de mogelijkheid om meerdere dagen aan de start te komen met hetzelfde paard in combinatie met de stallingsmogelijkheden geeft het u de kans op een sportief succesvol weekendje Zeeland!

 

Bezoek voor meer informatie over de stichting, de pagina 'De stichting'

 

Accommodatie

De Stichting Hippische Sport Zeeland heeft gekozen voor het sfeervolle 5 sterren hippische sportpark van De Kroo Ruitersport, welke te vinden is aan de Boomdijk 1 te Nieuw en sint Joosland. De ligging van deze accommodatie is centraal in Zeeland en uitstekend bereikbaar via de A58 en de Westerscheldetunnel. Op deze accommodatie heeft "Zeeland Outdoor" de beschikking over "Arena Hippique", deze  ruim 5000m2 grote hoofdpiste heeft net als het losrijterrein, de rijhal en de vooropstelling de beschikking over de beroemde Agterberg-bodem.

"Zeeland Outdoor" kan hierdoor onder alle weersomstandigheden garant staan voor de allerbeste paardensportbodems!